Работно Облекло Бургас

Медицински работни облекла

Изненадващо, но медицинското облекло в сегашния си вид се появява сравнително скоро - преди половин век. Все още не е ясно, защо белият цвят се е наложил за работните облекла в този сектор. Смята се, че бялата престилка е внедрена от хирурга Николай Пирогов, известен със страстта си към стерилност. Белият цвят символизира чистота и хуманност и може би на този факт се дължи използването му в медицинските облекла.

Не е задължително разбира се униформата да бъде изцяло бяла. Ако се добавят цветни елементи белият цвят става дори по-изразителен. Нашата фирма се съобразява с желанията на клиента и изготвя такива модели по поръчка.

Медицински работни облекла Работно облело за лекари и модни тенденции.

Креативността на дизайнерите е довело до развитието и разработването на различни модели в медицинските облекла. Времената се променят, облеклото на медицинският работник – също. Изработените от нашата фирма облекла отговарят не само на условията за безопасност, но и на модните тенденции. Престилките за дамската част от медицинският екип може да бъде с кройка, която подчертава фигурата, така че дамата да се чувства женствена и на работното си място.

Облекло с класически стил и функционалност.

Медицинските ризи са предназначени за ползване от служителите на клиники, лаборатории и центрове за красота. Кройката им дава достатъчна свобода на движенията на тялото, което ги прави практични и удобни за ползване.

Вариантите на медицинските облекла предлагат широка гама от възможности за избор. Този избор включва както престилки, така и комплекти от медицински ризи и панталони. Освен от лекари и медицински сестри, тези облекла се използват и от физиотерапевти и масажисти. Трудно е да си представим медицинския работник в различен цвят от белия, но това не е пречка за модните тенденции и медиците често се спират и на цветно облекло. Всеки декоративен елемент като джоб, цип или копче цели създаването на по-благоприятни условия за работа в ежедневната работна среда.

Прочетена 572 пъти
Вие сте тук:Home Блог Медицински работни облекла